Els posts

Quasi 3 anys

El 30 de juliol complirem 3 anys. Amb motiu de l'aniversari revisarem els enllaços, esborrarem els blogs en estat vegetatiu i crearem noves seccions. Per seguir creixent i perquè aquest recull de blogs siga una eina útil comptem com sempre amb la vostra col·laboració perquè afegiu en l'apartat "comentaris" d'aquesta entrada tots aquells que conegueu i encara no tinguem enllaçats. Hem afegit també un recull de videoclips de músics de la Vall d'Albaida perquè els premis que els han donat no es queden sols en les notes de premsa i, entre tots, els donem a conèixer. Moltes gràcies a tot i a escriure!

19 comentaris:

jonasmartinel ha dit...

hola soc jonas martinez d'ontinyent i tinc 17 blogs alguns mes actius que altres molts dells son de coleccionisme i d'altres son de recuperacio i divulgacio del patrimoni industrial i comercial

http://calendeidoscopio.blogspot.com/
http://cartellsdelpais.blogspot.com/
http://paisval-paisdelsud.blogspot.com/
http://xocoturron.blogspot.com/
http://lagaseosayelsifon.blogspot.com/
http://dahirdahir.blogspot.com/
http://productoslacteosysusderivados.blogspot.com/
http://tituluspotum.blogspot.com/
http://lfanton.blogspot.com/
http://construccioneshumanas.blogspot.com/
http://anunciscapicasal.blogspot.com/
http://sients.blogspot.com/
http://draps-gamellons.blogspot.com/
http://cordurafainers.blogspot.com/
http://alfaroelectrodomesticos.blogspot.com/
http://mistaza.blogspot.com/
http://passamontanyes.blogspot.com/

Marc Gomar ha dit...

Gràcies! Perdona el super retard, però hui mateix els incorpore!

Mariló Sanz Mora ha dit...

Hola blogaires de la Vall d’Albaida…
Hola Marc Gomar, blogaire administrador...
Sóc Mariló Sanz, la que va escriure sobre el Regaera en contes pel mòbil, la que volia que afegires en este blog de blogaires, el de la història d’Aielo de Malferit que comparteisc amb uns amics.
Ara de nou t’envie una adreça.

Perquè vull que passeu tothom un bon rato viatjant, llegint i mirant fotos, vos mostre este blog viatger en el que m’he embarcat. Comença ara...a poc a poc anirà evolucionant i sobre tot anirà omplint-se amb totes les històries que vull contar.
Crec que ja és hora de mostrar-lo públicament. En estos moments ja es pot vore un poc del contingut i l’estil que el defineix, encara que amb el temps, segur, anirà variant.

Gràcies de bestreta i espere vos agrade.

http://racoviatgermarilo.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Hola blogaires de la Vall, soc Aielonera, i des d'abril de 2010 el meu blog està funcionant: http://aielonoticies2.blogspot.com/

Voldria que s'hafegira a Blogaires vallalbaidins.

Moltes gràcies.

AMCOdependencia ha dit...

hola voldria que afegireu el bloc de Associació de Malalts Crònics d'Ontinyen que treballa donant servei a persones depenents.
http://amcodependencia.blogspot.com/

Gràcies

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola... sóc Mariló Sanz, la que vaig enviar fa unes setmanes l'adreça del meu blog personal viatger.
Esta vegada envie l'adreça del blog educatiu que fa no res hem iniciat i que comparteisc amb les companyes de treball per assessorar als pares sobre educació especial i atenció a la diversitat.
Gràcies

http://lacasetaeliastormo.blogspot.com/

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola...sóc Mariló Sanz, la que vaig enviar fa unes setmanes l'adreça del meu blog personal viatger.
Esta vegada envie l'adreça del blog educatiu que fa no res hem iniciat i que comparteisc amb les companyes de treball per assessorar als pares sobre educació especial i atenció a la diversitat.
Gràcies

http://lacasetaeliastormo.blogspot.com/

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola!
De nou insistim en si podeu afegir el nostre blog educatiu en el llistat dels blogaire de la vall. Molte gràcies.
http://lacasetaeliastormo.blogspot.com/

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola!
Moltes gràcies per incloure el nostre blog: La caseta, un lloc especial en el vostre llistat. Però hem vist que quan fem una nova entrada no apareix. Sols era per si hi havia algun problema.Moltes gràcies per la vostra atencíó.

Marc Gomar ha dit...

Solucionat!

Marc Gomar ha dit...

O això creia, m'està donant algun problema, però ho continuaré intentant.

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola Marc!
Es tornem a posar en contacte amb tú perque hem vist que encara no has trobat la solució al problema de treure l'enllaç del nostre bloc.
Et fa falta alguna cosa del nostre bloc?? És una llàstima perquè estem publicant cada dia recursos interessants per al món de l'educació...
Gràcies

Marc Gomar ha dit...

Deveu de tenir alguna opció desactivada... Teniu el "feed" del blog autoritzat? (Al tauler de control, en configuració / altres)

Marc Gomar ha dit...

No sou vosaltres, és el blog. Em deixa afegir-vos al blogroll, però després no desa mai els canvis... He provat amb coma, sense coma... No sé si serà el navegador.

Joan Climent ha dit...

Si vols canviar el nom del blog START ME UP (JAGGER SAID),fa un temps que es diu RADIO STATIONS LIVE EN ENGLISH. Estudiants i altra gent l'utilitzen per sentir distints tipus de ràdio arreu del món en anglés, encara que els posts tracten temes diversos, uns pocs del nostre País i altres mundials.
Gràcies i felicitacions.

ToNi ha dit...

Hola amics, volia informar-vos que he canviat la meua adreça de blogspot. El meu blog continua anomenant-se "Ca Toni" i està al llistat de Blogaires valldalbaidins però he tingut que canviar la URL i ara és: http://elsmonsdetoni.blogspot.com.es/ si ho canvieu us ho agrairia molt. Moltes gràcies i enhorabona per la tasca que feu.

Institut d'Estudis ha dit...

Sols volia donar-te l'enhorabona per aquesta iniciativa que vas tenir, molt encertada i que gràcies a aquest recull de blogs poden conèixer tot el es pensa, es fa, es rumia, es treballa a la nostra comarca. Endavant

Bonaventura Baidal. ha dit...

Aquest és un blog sobre una família de Quatretonda:
http://lordedelalmassera.blogspot.com.es/

Bonaventura Baidal. ha dit...

El blog sobre la família de Quatretonda es diu LA MOLA

8 relats valldalbaidins

8 relats valldalbaidins
Una iniciativa de l'IEVA editada per Carena amb relats de Francesc Mompó (l’Olleria), Frederic Oriola (Quatretonda), Francesc Company (Albaida), Imma Descalç (Albaida), Joan V. Sancarlos (el Palomar), Marc Gomar (Beniatjar), Mariló Sanz (Aielo de Malferit), Sergi Gómez (Ontinyent) i pròleg de Joan Olivares (Otos).

Ens han visitat des de...