Els posts

107!

Ara sí, va de bo! Amb la vostra col·laboració en sumarem molts més, com hem fet fins ara. Tenim des del blog del rector d'uns pobles de la comarca fins al d'una regidora de Reus nascuda a Albaida, a més de clubs esportius, penyes, blogs d'actualitat... Furgueu! I una majoria de bocairentins a qui demane que m'envien l'adreça d'alguna foto de la serra de Mariola des de Bocairent i l'afegirem junt a la del Benicadell, s'ho teniu guanyat! Per a noves adreces i suggeriments, afegiu un comentari a aquest post. Gràcies!

PD: Us deixe també el codi html del banner (podeu ajusar-lo al vostre blog modificant les quantitats que hi figuren darrere de widht i height):


<!-- BannerFans.com code starts --><a href="http://blogairesvalldalbaidins.blogspot.com"><img border="0" width="435" alt="Banner made with BannerFans.com, hosted on ImageShack.us" src="http://img110.imageshack.us/img110/476/381319e24a7b3cm3yw6.png" height="75"/></a><!-- BannerFans.com code ends -->

9 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Gràcies pel banner. Però si el pose al meu em desfigura el format... hi ha alguna forma de poder reduir-lo? Gràcies

Marc Gomar ha dit...

Senzillet: en widht, en lloc de "435" fiques "220". I en heigt, pots deixar el "75". Modificant aquest dos números el pots ajustar, encara que la configuració 220 x 75 és la que millor queda en les columnes de plantilla del blogger.

jd ha dit...

hola, bon dia.

m´agradaria que deixareu al vostre blog el seguent enllaç al blog de jj. soler navarro que va sobre Josep Segrelles, en el que es relata tot sobre aquest ilustre pintor i la seua casa museu.

http://www.josegrelles.com


Gracies

pantàliga ha dit...

ací va un nou blog acabadet d'estrenar

joan

pantàliga ha dit...

xe, se m'havia oblidat de posar l'adreça:
www.pantaliga.blogspot.com

DE TOT UN POQUET ha dit...

Crec que ja ho he pogut fer... gràcies... ara vull dir-te que hi ha un bloc d'un paisà de Benicolet (en anglés) al blogspot... però no recorde l'adreça... el tenia enllaçat i no el trobe... seguiré buscant...

DE TOT UN POQUET ha dit...

Ací la tens: http://joancliment.blogspot.com/

mariajll ha dit...

Hola, soc Maria José de Bocairent, he fet un blog, ací vos deixe l'adressa
http://mariajll.blogspot.com/

El Patriota ha dit...

Ací tens un altre blog, el de l'Associació Unió Musical de Bocairent:

http://aumbocairent.blogspot.com

8 relats valldalbaidins

8 relats valldalbaidins
Una iniciativa de l'IEVA editada per Carena amb relats de Francesc Mompó (l’Olleria), Frederic Oriola (Quatretonda), Francesc Company (Albaida), Imma Descalç (Albaida), Joan V. Sancarlos (el Palomar), Marc Gomar (Beniatjar), Mariló Sanz (Aielo de Malferit), Sergi Gómez (Ontinyent) i pròleg de Joan Olivares (Otos).

Ens han visitat des de...