Els posts

La Trobada a Bocairent i el Verkami de Carles Pastor

Durant el dia de la Trobada, l'Ajuntament oferirà a tots els visitants l'entrada gratuïta als museus i espais turístics municipals de la localitat, i s'ha preparat un 'menú-trobada' al preu de deu euros que es podrà degustar per a dinar a tots els bars i restaurants de Bocairent. A més, s'ha organitzat una gimcana pel poble per al matí. Al telèfon 627864173 se'n pot obtindre més informació.


Un poc més de temps (i diners) queden perquè Carles Pastor aconseguisca els diners per a enregistrar el seu tercer disc. Que no el conegueu! Feu dos discos tard! Pel que hem pogut escoltar, tanta bona música (i lletra) no hauria de quedar-se escrita només en el pentagrama. Per a col·laborar o saber-ne més, visiteu el seu Verkami. Qualsevol aportació, a més, té la seua recompensa. I nosaltres ens comprometem a què, si ho aconsegueix, entrevistar-lo!


I, com sempre, podeu deixar l'enllaç al vostre blog fent un comentari a esta entrada. Nosaltres, en poder, us incorporem. I si teniu twitter, ens podeu trobar com a @LesComarquesCV. Estem connectats!

3 comentaris:

enrique martí ha dit...

Vos deixe l'enllaç al bloc ENTREACTE del metge Ontinyentí Roberto Gironés.

http://entreacteafrica.blogspot.com.es/

Isaac Montell ha dit...

http://atzenetamemoriagrafica.blogspot.com.es/

aci vos deixe el enllaç al blog de Atzeneta Memoria Grafica.

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola , el meu nom és Elena, i sóc l'administradora del bloc “La caseta, un lloc especial”.
Recentement, hem canviat l'adreça URL del bloc, i volia saber si la podríeu canviar...moltes gràcies.
http://lacasetaespecial.blogspot.com.es/

8 relats valldalbaidins

8 relats valldalbaidins
Una iniciativa de l'IEVA editada per Carena amb relats de Francesc Mompó (l’Olleria), Frederic Oriola (Quatretonda), Francesc Company (Albaida), Imma Descalç (Albaida), Joan V. Sancarlos (el Palomar), Marc Gomar (Beniatjar), Mariló Sanz (Aielo de Malferit), Sergi Gómez (Ontinyent) i pròleg de Joan Olivares (Otos).

Ens han visitat des de...